IF Linnéa Boxning
Sveriges äldsta boxningsklubb

Bli medlem i Idrottsföreningen Linnea Boxning
Välkommen till IF Linnéa boxning!

Vill du bli medlem eller stödmedlem? Klicka på knappen till höger! Läs mer om klubben i menyerna ovan och vårat nyhetslöde hittar du om du scrollar ner. Schemat är oförändrat sedan höstterminen. Ni hittar tider och priser under fliken "TIDER & PRISER" längst upp på sidan.

Hoppas ni sa trivas /IFL

Terminstart 8 januari - anmälan är öppen, klicka på BLI MEDLEM i mitten på sidan!

Sportlovsträning!
2024-02-22 07:50

Gratis träning för barn/ungdomar 9-20 år
Vi kör i Linnéas lokaler med en kul variation av boxning, kondition och fys.
Måndag, onsdag, torsdag, fredag mellan 11.30-13.30 / tis 13.00-15.00
Alla är välkomna, inga förkunskaper behövs.
Träningskläder, gympadojjor och vattenflaska bra att ha.
Ingen föranmälan krävs.
Våra tränare finns på plats vid ovan angivna tider så tid för både ombyte, frågor och gott snack finns!
Ses på Linnéa Erstagatan 22 Södermalm
Välkomna!

Tjejgruppen!
2024-01-07 21:37

Ni vet väl att vi har en tjejgrupp som är gratis för alla tjejer? Inga förkunskaper krävs. Välkomna!

Terminsstart 8/1
2023-12-29 03:23

God fortsättning önskar vi på IF Linnéa boxning! Terminsstart hos oss är 8/1 men du kan anmäla dig redan nu genom att klicka på "BLI MEDLEM" i mitten på sidan och följa instruktionerna.

Vi ses & Gott nytt år!!

//IF Linnéa boxning

3/3 GULD PÅ SM!!!
2023-12-12 07:04

SM är över och vi fick med oss tre guld av tre möjliga! Samtliga gick en full turnering och gick tre matcher var.

Kevin Scott mötte en framtidsman i finalen och vann med enigt domslut.

Maxi Nygård vann med delat domslut mot en duktig boxare.

Även Patrick Wreder mötte en boxare som var där för att vinna där Patrick drog det längsta strået med delat domslut.

Patrick fick även sig priset som bästa boxare i juniorklassen där han i kvartsfinalen och finalen slog de som var seedade etta och tvåa i turneringen!

Grattis till boxarna som gjorde grymma prestationer i helgen och en eloge till coacerna Meseret Bede och Milad Fatemi

Jullov!
2023-12-12 06:48

Hej alla fina medlemmar

• 16/12 är det sista lördagsklubben
  • 18/12 håller Yvonne i sista tjejgruppspasset
  • 8 januari drar vi igång igen.

Vi på IF Linnéa boxning önskar er en GOD JUL !

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..